01 Haziran 2010

Bir Üçüncü Yaş Günü Partisi

Peki ne oldu yaş gününde, diye merak edebilirsiniz.

Zıpladık, hopladık, kaydık, hani derler ya çocuklar gibi şendik! İnsan çocuklarının doğum gününü böyle kutlamalı belki de, çocuklar gibi…

Düşünüyordum da birçok çocuğun aksine Defne doğum günlerinde çok iyi vakit geçirdi. Daha ilk yaş günü resminde kameralara kocaman gülümsemeleriyle yakalanmış. Bu seferki de çok farklı değildi, gene çok eğlendi. Önce anlam veremedi ama sonra anne ve babasının da, onunla zıplamasına bayıldı. Demek ki bu insanlar o kadar da sıkıcı değildi. Zaman zaman onun dünyasına ait olabiliyorlardı. Bu doğum günü bizim içinde çok keyifliydi. Bir başkasının doğum gününe gitmiş gibi, serbestçe dolaşıp eğlendik, kızımızla vakit geçirdik.


Az önce teşekkür kartlarını sipariş ettim. Kalıcı bir hatırayla, resimle teşekkür etmeye çalışıyorum. Tüm çocukların bir arada olan bir resmiyle. Biraz gecikmelide olsa, düzenlemeyi başardım kartları. Simdi de teslim zamanı yarında olsa, durup durup kontrol ediyorum çocuksu bir heyecanla, önceden hazır olur mu diye.




İyi ki varsın bir tanem, mis kokulu kuzum. Nice yıllara, sağlık, huzur, basari ve mutluluklarla. Ailen seni cooook seviyor.


NOT: Bu fotoğrafları çeken arkadaşım güzel anne Aysun Bayyigit’e teşekkür ederim.


4 yorum:

  1. Guzel prensesimiz Defnemiz iyi ki dogdun tatlim. Birtanecik annecigin her yil olduğu gibi bu yil da cok güzel hazırlanmış ikinci anneliğinin ucuncu yıldonumune:) hayat sana herseyin herseyin en guzelini versin,saglikli, uzun bir hayatin olsun, simdi oldugu gibi etrafina hep nese, mutluluk sac, guzel gozlerin hep mutlulukla parlasin dunyalar guzeli Defne :)
    Emre Teyzen kocaman kucakliyor seni....

    YanıtlaSil
  2. Tesekkur ederiz Emrecim. Cocuklarimizin hep mutlu, saglikli olmasi dilegiyle..

    YanıtlaSil
  3. pembe prensess:))maşallah kuzum hep böyle eğlensin,gülsün inşalla))

    YanıtlaSil
  4. İyiki evlenmissin Cigdem, iyiki iki bebek yapmaya karar vermisin. İyiki varsin Defnem,sirinlik muskam benim. Her yeni gunle sansin artsin, saglikla, huzur, mutluluk ve basarilarla bezenmis upuzunnnnnnnn bir yasamin olsun bebegim. Teyzen seni cokkkkkkk seviyor.
    Annelik duygularini cok seviyorum Cigdem, Ruh dunyan cok guzel ve bu guzellik cok cok uzun yillar sursun insallah, yavrularinizla gurur duyun, hayirli evlatlar olsunlar

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...