16 Ocak 2008

Yagmurlu Gunlerde



Gecen yilin onemli olaylarini bitirdigime gore simdi yaptigimiz diger gunluk mutluluklara gecebilirim. Kis aylari, soguk, yagmurlu gunleri ve uzun geceleri ile biraz agir ilerlerken oyuncaklar ve oyunlar gittikce daha az ilgi ceker hale burunmeye basladi. Bir yandan bunalan kizimin kendi oyuncak ve oyun alani disindaki bolgelere saldirilarina karsi koymaya calisirken, bir yandan da ne yapsamda vakitlerini daha eglenceli ve faydali gecirseler diye kafa yoruyorum.

Gene ust uste bardakdan bosanircasina yagmur yagdigi gunlerden birinde, evin icinde oyalayamadigim kuzuma, biraz camdan disari bakmasini ve bana yagmur sarkimizi soylemesini istedim. Birlikde su taneciklerinin yere ve cama carparak etrafa sicramasini izlerken, birden aklima geldi, “Disari cikmak ister misin?” dedim. “Simdi mi?” , dedi sasirarak. “Tabii neden olmasin, hem yeni semsiyeni denemis oluruz.”

Hemen yagmurluk, yagmur cizmeleri, kalin kiyafet ve semsiyeden olusan yagmur malzemelerimizi toparladik. O, nese icinde yagmurun altinda oynarken, bende kucuk kizimla kapidan izledim. Kafamda tasarlamaya basladigim yeni album sayfamiz icin bir suru yeni resim toplamayi ihmal etmeyerek.

1 yorum:

  1. Bu guzel resimlere de yorum yazmazsam olmaz :) Masallah allahim ne kadar guzel bir cocuk Yasemin, resimleri harika. Yagmurda eglencenin keyfi de baskadir. Couklarimizin cocukluklarini yasayarak buyumesi ne guzel, insallah bu cocuk taraflarini hic kaybetmezler. Yasemin ileride buyuyup dunya guzeli bir genc kiz oldugunda da bu guzel anlari hatirlayacak ve sana tesekkur edecek eminim :")

    YanıtlaSil

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...