20 Nisan 2008

Bahar Şovu


Yasemin, geçen hafta bir akşam, ikinci kere sahneye çıktı. Bu sefer okul çapında bir bahar şovu düzenlendi. Düzenledikleri gösterinin ismi “Büyüyüşümü İzle” idi. Bir yandan şov devam ederken, bir yandan büyük ekranda katıldıkları faaliyetlerden resimler gösterildi. Çok duygulandım. Benim bebeğim artık pekte bebek gibi görünmüyordu.

Yasemin’in sınıfının söylediği şarkılara uygun düştüğü için onlara plaj kıyafetleri uygun görülmüş. Kocaman hasır şapkalar, boyunlarında çiçekler ve güneş gözlükleri ile çok güzel bir görüntü oluşturdular. Yasemin’in sesini korodan ayrı olarak duymak mümkündü. Çok büyük coşkuyla, eğlenerek, bağıra bağıra söylüyordu şarkısını, biraz da grubun geri kalanına uymayı gerekli görmeden. Tüm hareketleri eksiksiz, büyük coşkuyla yaptı, yine göğsümüzü kabarttı kızımız.

Simdi kısa surede, başka çok önemli bir şova, hazırlanmamız gerekiyor. Burada düzenlenecek 23 nisan gösterisinde, birkaç arkadaşıyla sahne almalarını istiyoruz. Geçen akşamki şov yüzünden, henüz yeni çalıştırmaya başladım ve çok az vakit var, ama umutluyum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...