12 Temmuz 2010

Dağıldım


Yazın her şey daha kolay olacak sanıyordum. Yapacağımız çok şey vardı, okulun üstümüze yüklediği sorumluluklar yoktu. Daha keyfimize göre yaşayacaktık, daha çok şey yapacaktık. Yanılmışım..Çocukların okul hayati yoğundu ama yaz talilide bir şekilde yoğun başladı. Yaz okulları, her hafta değişen programlar, her günün akışına alışmak, programları birinden diğerine çevirmek, beni çok yordu.


Birde Defne’nin kolay bir donemi değil. Neden 2 yas bunalımları ünlü bilmiyorum, 3 yas bunalımları çok daha yoğun bana sorarsanız.

Tabii keyifli meşguliyetlerde var. Bu yaz ki aile tatilimizi planlamak, değişik bir ülkeye, üstelik riskleri de olan bir bölgeye , iki minikle gidecek olmanın gerektirdiği hazırlıklar. Çocukların önümüzdeki yıl okul düzenlemelerini yapmak. Okul dışı aktiviteleri için ön araştırma yapmak. Tabii Yasemin’in 6. yaş günü planlamaları…

Haftasonlarını iyi değerlendirmeye çalışmak. Bir de havaların bu sene yaz havasından çok kararsız bahar havalarına benzemesi yüzünden, planları sürekli revize etmek, yeterince havuz programı yapamamak mesela.

Düşünceler, düşünceler, düşünceler… Fena dağıldım ama toparlayacağım…

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...